Right now: My Desc

desc1

svarttttt

Såhär har min dag sett ut. Lägger schema inför modeveckorna och styr upp min kalender för kommande möten och event. Fick mina datum för “ledighet” förra veckan så jag är även i full gång att planera fyra veckors semester i mars. Full rulle fram tills dess så måste försöka få allt klart med Visum mm. Äntligen skaffat företag också så massor med papper för det! Ja, en jäkla massa administrativt arbete idag dvs. Imorgon blir det Stockholm för det lite roligare! Kramkram

Translate/ This is what my day has look liked. I’m doing a schedule for the fashionweeks, meetings and events. Got my dates for some “holiday” last week so I’m planning a 4 weeks vacay in mars. So much to do before then so I have to get all set with visum and so on. Finally got my own company now so a lot of paper work for that. Yes.. a lot of administrative work today. Tomorrow I’m off to Stockholm for some more funny work though. Hugs!

desc2

25 Responses to “Right now: My Desc”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *