Current obsession: Letter Necklace

Downloads5

Buy it HERE

Jag är ju som ni vet inget fan av smycken, men när det kommer till riktigt simpla kan jag falla hårt. Dessa bokstavshalsband tycker jag kan vara riktigt grymma. Speciellt om man kollar på kombinationen här över. Vitt på vitt eller svart på svart, sedan ett simpelt halsband som detta på. Jotack! Letat runt lite och inte hittat något bra alternativ tills jag såg denna variant på Asos där man får med ett gäng bokstäver och helt enkelt kan kombinera lite vad man vill när man vill. Perfekt!

Translate/ I am like you know, not a big fan of jewellery but not when it comes to simple ones, then I’m the opposite. These letter necklaces is sone of them, especially if you look on this picture above. White on white or black on black and then add a simple necklace – sooo nice. Looking for a great alternative to this fuck off-necklace, but didn’t find one. What I did found was this “make your own”-neckace though. Where you get letters a gold chain and free to do your own combination and change it if you like to – perfect!

18 Responses to “Current obsession: Letter Necklace”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *