Chanel Boy Flap Bag Small: To buy or not to buy?

Downloads6Alltså jag har blivit helt besatt av denna väska. Jag har alltid varit emot att lägga så mycket pengar på en och samma grej när det kommer till kläder, skor och accessoarer. Jag skulle till exempel aldrig “spara” till en väska och använda mina sista slantar till en. Jag mätar allt i resor och upplevelser och denna väska hade tagit mig väldigt långt. Men det är något speciellt att unna sig materiella saker, materiell lycka är fantastiskt. Hade även använt denna så mycket och så länge.  Åh, vet inte om jag vill bli övertygad att köpa den eller inte köpa den. Vad tycker ni? Köpa eller inte köpa?

Translate/ I have a crush on this bag. It’s killing me. I’ve always been against to spend so much money on material thing. I always measure it with where the money can take me in the world and this bag sure would have take me far away to a nice place. But there is something special to indulge oneself with material things, material happiness is something fantastic.  Oh, I don’t really know it I want to be convinced to buy it or not. What do you think, to buy or not to buy?

59 Responses to “Chanel Boy Flap Bag Small: To buy or not to buy?”

 • Carina says:

  Den är väldigt fin.Jag har köpt en kopia pá Aliexpress 🙂

 • Mira says:

  I would go for it!! She’s amazing and will never go out of style. If you will ever get tired of it you can sell it and probably get all your money back 😀

  xx Mira

  http://www.glamdevils.com

 • Marica says:

  åh den är jättesnygg! Jag vet inte hur mycket den kostar, men jag förmodar att den är jättedyr så jag tycker det är mer värt att lägga pengarna på resande och liknande. Kram <3

 • Frida Lundgren says:

  Om jag hade de pengarna att spendera på en väska skulle jag nog köra på en mer klassisk Chanel. Även om Chanel alltid har ett bra andrahandsvärde kanske det är mer en investering att inte köpa en väska som är trendig just nu? Tycker den är väldigt lik väskan från Zara som alla stora bloggare har vilket för mig gör att den är trendig nu, men kanske inte så värst om 5 år. Men bara min åsikt! Hur du än gör så är Chanel alltid så snyggt att man dreglar…..

 • carol says:

  well i am on your side … sometimes is really useless to spend a lot of money for clothes, bags or shoes BUT there is always one BUT when we’re talking about sometimes classy, timeless, about icone which you will wear like forever from now ? why THE HELL not !! if you have the money, you still have money for eating and paying bills why THE HELL not !!! go for it girl it will look awesome on you i know it will !!!

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

 • Nora says:

  I think buy! love that bag wauw!
  Would look amazing on you!

  XX Nora / 1310bynora.com

 • Agata says:

  BUUUY! no doubt about it. would but a chanel bag, not this model though, if i had the money 🙂 one day hopefully!

 • Julia says:

  Jag hade inte köpt just för att det är så sjuuukt mycket pengar. Och jag kan inte se hur det egentligen kan vara värt det. MEN, har du ekonomin till det och verkligen vill ser jag ingen anledning att inte göra det.

 • Sophia says:

  Although the bag looks really good on some bloggers, it’s not really my kind of bag..

  Tao of Sophia

 • Miss T says:

  I understand you but I would spend the money on travelling! The bag beautiful but travel memories are usually much much more beautiful!

 • Barbora says:

  I am thinking the same, love. I really love the Boy, but I feel like its only this seasons trend. I am going for a classic 2.55 🙂

 • No wonder why you have a huge crush on this bag! It’s so gorgeous! <3
  xoxo
  – Sierra Calah ♡ Berry Stylish  
  Giveaway going on now!(: 

 • eline says:

  I think it is such a timeless bag and you will love it for so long and if you got the money for it then yolo.
  It’s not bad to have one thing that’s to expensive as long as you don’t regret buying it!
  xo

 • Lisa says:

  kan du tipsa om väskor till träningskläderna till gymmet? vill ha den med mig hela dagen, utan att den bär ner min outfit. jag hittar ingen snygg väska, och vill inte ha min vardagliga väska till det eftersom träningskläderna är svettiga efter träningen… så har du något tips? vad har du för väska till gymmet?:)

 • monica says:

  The bag is a timeless piece, and non the less, a Chanel one. So, if I had the possibility to buy it, and the spend would’t affect my pockets really deep, then I say JUST DO IT! And if you want to sell it in the future, I am sure that you could sell it for a very very good price. Hugs

 • Lisa says:

  vad du än gör, köp inte spontant!! gå och fundera länge tills du är riktigt säker. då kommer det även fram om du suktar efter den på morgonen å tänker “åh vad fin den väskan hade varit nu”, ja du förstår. tror ditt svar måste få tid på sig, köp ej så länge du är lite osäker :))

 • Julia says:

  Om du måste fråga och fundera så finns det antagligen en anledning till det. Så brukar jag tänka. Vill man verkligen ha något så är det solklart och inga frågetecken kring det hela. Måste man däremot bli övertalad av sig själv eller andra att “det här vill jag ha”, så brukar det sluta med att man ångrar sig. Låt det gå en tid och vill du fortfarande ha den – köp den! Annars var den nog inte lika viktig att ha som du först ville få för dig. 🙂

 • Therese says:

  Köp!!!! Jag köpte mig nyss min förta chanel, vintage! Finns ingen bättre känsla än att äga en äkta chanel 🙂

  Du kommer ju aldrig ångra dig. Livs investering

  KRAM

 • Matilda says:

  Jag håller med Frida som skrev att om du nu har de pengarna att spendera på en väska, så kör på en mer klassisk Chanel. Den här är snarlik den som säljs på Zara och den är nog lättare att tröttna på eftersom den modellen/stilen är så himla trendig just nu och hänger på varenda bloggares axel. Men, en klassisk Chanel tröttnar man aldrig någonsin på. Så tänker jag i alla fall 🙂

 • Iris says:

  Den är sjukt brutalt fin. KÖP!!!!!

 • Marly says:

  I’d say yes! A few weeks ago I noticed that the things I enjoy the most lately, were the most expensive.

  marlsz.blogspot.com

 • andy says:

  Just look at your closet and see how many similar bags you already own…

 • Julie says:

  Buy! I´m obssessed with it my self, saving atm 😛

 • olga says:

  ja, den er fin, men føler den er litt for “trendy” nå og er kanskje ikke like klassisk om noen år, hvis du skjønner hva jeg mener? om jeg hadde brukt så mye penger hadde det vært på en enda mer klasisk modell 🙂 Selvfølgelig bare min mening 🙂

 • Marthe says:

  Kjøp! Det er den aller fineste vesken fra chanel og er absolutt verdt pengene.

 • Kajsa says:

  Jag förstår att denna väska säkerligen kostar en hel massa pengar, men, för det mesta uppskattar en (åtminstone jag) materiella ting mer ifall en vet att man har spenderat en ordentlig väskan/klädesplagget eller vad det nu kan vara. Billigare kläder/väskor leder till större konsumtion som i sin tur leder till fler saker som glöms bort i garderoben.

 • eden says:

  This bag is STUNNING and i would love it too although unfortunately it doesn’t lie within my price range 🙁 but i did fin a lovely alternative in the form of the Fiorelli chelsea over the shoulder bag for a fraction of the price 🙂
  http://www.styleandbeautyforless.co.uk

 • Ann Langlois says:

  You will have this bag forEVER. Think of it like this: say you have this bag for the next 70 years. If it costs 6,000USD, it will ONLY cost you $86 a year, or $7 a month. :)))

 • Michella says:

  Søde Vic, se det som en investering! Den stiger i værdi hvert år 😉 Og den opgraderer hele din garderobe! DO IT! 😀

 • iamSerika says:

  It’s definitely a classic, timeless piece! I just owner if its too small…Either way you can’t go wrong:)

 • Paula says:

  Jag tycker att denna väska är fantastisk, håller själv på att spara till den. Den är den perfekta blandningen mellan klassisk och edgy. Chanel kommer ju aldrig gå ur tiden, så ska man köpa en riktigt dyr väska så tycker jag absolut att man ska satsa på en Chanel.

 • Julie Meldgaard Kirkeby says:

  Jeg skrive lige på dansk – håber du forstår det

  Er du i tvivl, så lad være. Som du skriver – så kan du komme rundt i verdenen for de penge.

  xx
  juliekirkeby.blogspot.dk

 • Rea says:

  Vi har alla förstås lite olika synpunkter på saker och ting, men jag skulle likt många andra föreslå att du tänker på ifall du kan se dej använda den om 10, 20 eller 30 år. Är det en modell som du tror dej inte tröttna på genom åren eller nåt som kommer till en sån användning att den är värd priset? Jag ser inte nåt fel med att lägga lite pengar på exempelvis en väska om det känns att du får god användning för investeringen. Ett högt pris berättar om att det är fråga om en verkligen högklassig produkt gällande material och tillverkning, trots att det klart också har att göra med branden.

 • Linn says:

  För mig känns den alldeles för “icke-tidlös” för att kännas som investering. Kör på en klassisk isåfall! Kram

 • anja ge says:

  I would say buy as I think such bag is an investment. Not only financial but also emotional as since I was a kid I was dreaming that I will buy a Chanel bag and later leave it as herritage for my baby girl…

  If it’s the bag you have been dreaming off just go for it 😉

 • Army says:

  Life is short – buy the bag!!!

 • Emily says:

  YES! I’ve been dreaming about this bad boy but they don’t have it in stock in Sydney :'(

  ohmygilded.blogspot.com

 • To buy, this bag is just amazing and so beautiful!
  http://www.itsaboutla.fr/

 • Caroline says:

  Vad kostar den?:) supersnyggt!!:)

 • Erica says:

  Köp en klassisk! Det kommer du inte ångra, och dessutom har den ett bra andrahandsvärde 🙂 Tänk också mycket på om du vill ha en med silver- eller guld-detaljer. Jag antar att du är mer en silvertjej, men värt att tänka igenom ordentligt! 😀

 • Amanda S says:

  Inte köpa… Om jag skulle köpt en Chanel så hade jag köpt en riktigt klassisk en! Tror absolut att du kan hitta liknande väska nån annanstans, för en bråkdel av priset:) kram kram

 • Roos says:

  Way too expensive! Don’t do it, you are only paying for the brand, rather then the model. You could do so much fun stuff with this ridiculous amount of money

 • vanessa says:

  I think you should buy it! it’s timeless elegance and you will still love it in 10 years 🙂

  TheVogueWord
  TheVogueWord

 • Johanna says:

  Många säger att du ska satsa på en klassisk Chanel istället. Personligen tycker jag att det är de mest tantiga väskorna som finns. Skulle hellre satsa på denna. Men tror du inte att du har för många väskor för att du ska använda denna tillräckligt mycket för att det ska vara värt det?

 • Julia says:

  Alltså du har ju sjukt mycket kläder och flera snygga väskor i samma användningsområde som denna. Det är ju inte så konstigt att du har massa sånt eftersom det är ditt jobb och eftersom su kämpar mycket med bloggen osv ska du ju såklart få unna dig. Men.. (det kommer alltid ett men;)) det finns som sagt så fruktansvärt mycket väldigt likt denna (tex zaraväskan) och om du rotar igenom alla dina grejer kan du säkert göra grymma garderobsfynd som du kommer använda minst lila mycket. Då kan du som du själv säger lägga pengarna på resa, nån du tycker om eller varför inte välgörenhet? Jag tror att det hade genererat lika mycket lycka att känna att man glädjat eller hjälp nån annan som den materiella lyckan väskan hade gett dig! Kram

 • Paulynagore says:

  To buy baby ! omg it’s my biggest crush ever ! when i’ll can i’ll come to Paris and buy it ^^

  http://paulynagore.blogspot.fr/

 • Claudia says:

  Den är jättesnygg! Men tycker du borde satsa på en klassisk Chanel istället. Av samma anledning som alla andra redan skrivit 🙂 Det tycker jag absolut du ska göra!

 • Olivia says:

  Jag skulle absolut köpt den! Tycker faktiskt den är snyggare än den klassiska 2.55! Det är en livsinvestering, Chanel ökar ju priset av sina väskor varje år så om du någon gång (tvivel) skulle tröttna på den kan du ju sälja den för en högre peng än vad du köpte den för. Annars är det ju en dyrbar ägodel som kommer gå i släkten läääänge! Så jag skulle slagit till, men det är mycket pengar att lägga ner om du inte känner dig 100 på om du ska ha den eller inte..

 • MICHELLE says:

  BUY! Jag har själv Chanels klassiska flapbag i svart med guld detaljer och jag har ALDRIG ångrat köpet, så fin!

 • Jennifer says:

  Jag tycker att har man så mycket pengar kan man lägga det på något viktigt. Jag förstår att man jobbar hårt och vill unna sig saker ibland, men jag hade haft dåligt samvete om jag visste att väska jag har hade kunnat bygga hus, ge folk mat, vatten och medicin. Dvs, rädda liv. Jag vill bara poängtera att jag har inget emot att folk lägger pengar på det de vill, att folk har jobbat och har rätt att göra vad de vill. Jag dömmer inte, säger inte att något är rätt eller fel. Säger bara min åsikt till att spendera pengar på materiella ting när dessa pengar kan rädda liv.

 • paulina says:

  den är fin ja, men skulle nog FAKTISKT säga nej till denna.
  är inte sååå förbluffad o.O

  //paulinasuonvieri.blogg.se

 • EMy says:

  Definitly NOT.

  Worked for chanel this summer. This bag is heavy, you can put your phone and your cigarette… really not practical.
  For its price, just go and TRAVEL, EAT, PARTY. Not this. Seriously.

 • Fia says:

  Jag säger ja, sålänge man köper äkta. Gäller allt!! Så mycket barnarbete som ligger bakom fake, plus att känslan att bära en fake är…uääähk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *