Like to workout?

alexandrabring1

Fullskärmsinfångning 2014-01-04 132412.bmp

Hej igen! Hoppas ni haft en bra dag. Får ju så himla många mail och kommentarer från er gällande min kost och hur jag tränar. Detta över är min storasyster Alexandra Bring som just nu är med i det senaste numret och första numret av ShapeUp. Alex älskar att träna och klär sig för att man måste (typ), jag älskar allt med kläder och tränar för att jag måste. Allt jag lär mig och gör inom träning är hennes förtjänst! Så vill ni ha världens bästa tips av världens bästa syster så besök hennes träningsblogg här. Puss!

Translate/ Hi again! Hope you had an awesome day. I got a lot and then I mean A LOT of questions about my workout routines, what I eat and so on. This girl in the magazine is my talent sister Alexandra. She loves to work out and wear clothes because she need too. I hate training but I do it because I have too and I love everything with clothes. All I do at the gym is thanks you my sister so if you want some good tip, visit her blog here. Kisses!

20 Responses to “Like to workout?”

 • anisa says:

  wow your sis is gorgeous and looks great! I wish i could bend like that! Will definitely be checking out her blog!

 • Your sister is stunning! I wish I had a sporty sister who could drag me to the gym, like yours! I’m not sporty as all, and also workout because I have to, but I’m way more active than my sister. Bummer!

  Love,

  Rowan

  Personal Style Blog http://WWW.REDREIDINGHOOD.COM

 • Gianna says:

  wow your sister!!!

  and how often do you manage to workout? do you watch what you eat and count calories or soemthing? because you are so thin and always in shape.

 • Your sister has a great body!!!
  I think I have to take a look at her blog for some advice how to get that shape!

 • Elin says:

  Tycker bara att det är så synd att shape up fokuserat så mycket på att man måste vara smal och att det är fokus i själva tidningen istället för att man ska vara sund och må bra. Idag där allt gällande skönhet verkar handla om att man ska gå ner i vikt så är det inte konstigt att så många lever med ångest över sin kropp och till och med ätstörningar. tycker det är tragiskt att förläggarna ens tänler tanken på att ge ut en tidning 2014 som späder på dessa ideal.

  Nu är säkert både din syster och du väldigt häslosamma och vet hur ni ska träna och äta för att må bra, alla har olika kroppsformer från början och att vara smal är precis lika vackert som att vara kurvig, kraftig eller vad som helst så länge man är frisk och mår bra, men jag tror att det är många framförallt unga som hetsas till att se ut på ett visst sätt och bli smalare genom exempelvis repotaget om din syster. Missförstå mig inte, hon är jättevacker men alla ser inte ut så, och det känns som att fokus ligger i viktnedgång istälet för hälsa villet är ttragiskt. Hoppas du har det i åtanke även då du skriver för du har en möjlighet att påverka många unga.

  Tack för en fin blogg ♥

  • Elin, nej alla ser inte ut som Alexandra för det krävs ett jävla driv och kämpaglöd för att ta sig så långt som hon tagit sig. Innan Alexandra började träna så var hon väldigt smal och hon har skrivit öppet i sin blogg om hur hon har fått kämpa för att nå den vikten hon har idag. Tycker det är fruktansvärt tråkigt att du skriver en sån här kommentar som du gör för är det något Alexandra gör så är det att hjälpa unga tjejer till ett bättre och hälsosammare liv. Hon fokuserar lika mycket på att man ska må bra på insidan som på utsidan. Jag tycker det är super kul att tidningen valt att använda sig av en vältränad tjej med muskler för att visa upp träningskläderna. Vi alla ser olika ut men att skriva “alla ser inte ut så” i en negativ ton gör mig irriterad för alla kan bli vältränade, allt handlar om kunskap, vilja och engagemang 🙂

   • Ronja says:

    Fast Elin kritiserar ju tidningen och att de ständigt enbart gör reportage med människor som set ut som Alexandra. Hon kritiserar ju varken Alexandras kropp eller hennes personliga påverkan på unga tjejer.

    Problemet ligger i att det även _måste_ lyftas att även andra kroppsformer kan vara hälsosamma, för så är det. Två personer som äter likadant, tränar lika mycket och överlag har liknande livsstilar kan se väldigt annorlunda ut kroppsmässigt, men ändå vara lika hälsosamma. Det behövs lyftas fram för det media gör idag är att peka på att enbart de med en specifik kroppstyp och de som passar in i en viss mall är hälsosamma, lyckliga, vackra, eftertraktade, sexuella osv. Vilket är så jäkla skevt och skadar så himla himla många människor. Vi lever i ett ätstört samhälle och allt som ständigt publiceras som spär på de idealen förtjänar såklart kritik.

   • Elin says:

    Tycker inte att jag använder mig av en negativ ton och det var absolut inte meningen. Precis som ronja skriver så ifrågasätter jag tidningen och inte henne. Jag vet att hon.är en stor inspirationskälla och att hon är en vväldigt positiv sådan, men alla de som ser repotaget läser ju inte hennes blogg och har det i åtanke. Det jag menade var att alla inte kan träna sig till en sådan kropp, självklart kan alla bli vältränade och hälsosamma, men alex är väldigt smal (precis som du skriver) och det är ju bara så hon är byggd vilket gör att hon kan se ut som hon gör ooh endå kan va hälsosam. De flesta blir bara så smala genom att ett träna alla dagar i veckan och äta helt rätt 365 dagar om året eller två svälta sig själva,och den första och enda nyttiga vägen är det få som klarar av och jag tror ju inte dessa människor är målgruppen för tidningen. Målgruppen är ju snarare de som tränar några dagar i veckan och försöker äta nyttigt. Men alla de som inte är byggda så och läser en tidning där alla modeller är smala och alla repotage handlar om att man ska bli smal, hur tror du de påverkas i en värld där allt redan fokuseras på midjemått? Det är absolut inget fel med att vara smal så länge man mår bra precis som med alla andra storlekar på kroppen, men hur blir det då pinnsmal blir ideal för fjortonåringar som inte vet hur de ska nå dit på rätt sätt ( tycker dock inte att 14åringar någonsin ska banta om de inte är ohälsosamt stora vilket majoriteten inte är)

    Jag hoppas att varken Victoria eller Alexandra tar illa upp, jag ville bara lyfta fram och ifrågasätta Tidningens vinkling av träning och hälsa och jag hpppas att de i fortsättningen, precis som Alexandra, foluserar på både inre och yttre hälsa. Träning för mig ska handla om hälsa och att må bra, och inte utseende och vad vågen pekar på.

 • Johanna says:

  Redan trogen följare givetvis! 🙂

 • Sofia says:

  hon är såå grym!

 • Johanna says:

  vart får man ta i nummret?

 • Olivia says:

  Ni är så inspirerande båda två, klara favoriter i bloglovinfeeden!

 • Dee says:

  Could you give us YOUR routine and workout tips? Your sister looks amazing but some girls don’t want to go to hard with the fitness look. Your audience probably love what you’ve done to your body and want to hear what routine you have rather than your sister.
  thanks 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *