I Wish You A..

stjärnor

Ville bara titta in här en snabbis och önska er ett gott nytt år med citatet “tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one”. Älskar det citatet. Har verkligen ingen aning om vad jag ska ta på mig, så ingen sneak-peak ännu. Spenderade tiden till att klistra guldstjärnor på bordet istället, haha. Vi har haft vår nyår “planerad” sedan ett tag tillbaka för en gångs skull, men så i sista stund fick vi förhinder så vi blir kvar i stan med ett gäng istället. Men kommer bli minst lika trevligt och huvudsaken jag får pussa min pojke på tolvslaget är jag nöjd (hehe). Ha en fantastisk kväll. Kram!

Translate/ Just wanted to look in here for a second and wish you all a happy new year with the quote “tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a good one”. Love that one. I don’t know what to wear so no sneak peak yet. I did spend the time to put these gold stars stickers on my table instead, haha. Hugs!

8 Responses to “I Wish You A..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *