MENU
20:28 | December 30, 2013

Pick of the day: Boxy Tee Dress

Fashion,Okategoriserade
25R60ENAV_large

Buy it HERE

Jag var inne på Topshop och spanade lite igår och mina ögon föll på denna t-shirt klänning. Glömde helt bort att beställa den. Tur nog besökte jag Emmas blogg där hon hade den som pick of the day. Så klickade hem på direkten och så fick den bli min pick of the day här också! Vet redan nu hur mycket jag kommer använda dem. Kram!

Transate/ I checked out some news at Topshop yesterday and my eyes fell on this dress. I totally forgot to order it though. So lucky me I visited Emmas blog where she had it as her “pick of the day”. I did order it and well.. it became my pick of the day too. Already know how much I will use it (..too much). Hugs!

10 Responses to “Pick of the day: Boxy Tee Dress”

 1. Matilda on

  Hej Victoria!
  Såg att du har en polaroidkamera nu! Såg du om det fanns såna lite här och där när du var i Thailand? Vad jag har hört så ska de säljas överallt och jag är himla sugen på en. Ska till Thailand i februari så hade ju varit kul att kunna köpa en för ett billigare pris än här hemma (:

  Tack för en bra blogg! kram

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Ja, dom fanns till och med på Koh Lipe :) Såg tyvärr inget pris på dem men skulle tippa på att dom är billigare i Thai (som allt annat, haha)!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)