Pick of the day: Boxy Tee Dress

25R60ENAV_large

Buy it HERE

Jag var inne på Topshop och spanade lite igår och mina ögon föll på denna t-shirt klänning. Glömde helt bort att beställa den. Tur nog besökte jag Emmas blogg där hon hade den som pick of the day. Så klickade hem på direkten och så fick den bli min pick of the day här också! Vet redan nu hur mycket jag kommer använda dem. Kram!

Transate/ I checked out some news at Topshop yesterday and my eyes fell on this dress. I totally forgot to order it though. So lucky me I visited Emmas blog where she had it as her “pick of the day”. I did order it and well.. it became my pick of the day too. Already know how much I will use it (..too much). Hugs!

10 Responses to “Pick of the day: Boxy Tee Dress”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *