Gold, gold, gold.

guld1

Skärmdumpar155Jag har ju absolut inte varit någon guldtjej genom åren men har på den senaste tiden börjat uppskatta guld mer än silver (okej, nästan i alla fall). Fick hur som helst en fet crush på detta Marc Jacobs skal när jag såg det på någon tumblr jag följer. Sökt efter det som en tok sedan dess och blev därför överlycklig när det fanns ett kvar inne på Marc Jacobs i  Bangkok (hittat det på internet nu dock, länk nedan). När jag ändå var inne på guld ville jag passa på att visa upp våra grymma bestick jag fick av mamma i julklapp. Från Lagerhaus! Boken som egentligen är ett fodral till en serie av tre chanel-böcker är också en julklapp från mamma!

Translate/ I haven’t been a gold-girl at all. But now I almost started to like gold more than silver (ok.. just almost). I got this big crush on this iphone shell from Marc Jacobs when I saw it on some tumblr-page. I did search for it everywhere and finally I found the last one in a Marc Jacobs store in Bangkok (found it on a webshop now though, link under the picture). As I talking about gold I can’t miss to mention our new forks and knifes forks från Lagerhaus. 

guld2Get the Iphone Case HERE

14 Responses to “Gold, gold, gold.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *