Outfit Recap 2013

Alex är bäst65Här har ni ett utplock av mina mest kommenterade outfits från detta år. Såg vissa saker jag helt glömt bort, Isabel Marant “stövlarna” bland annat. Måste ju bara åka fram igen! Detta bloggår har varit helt fantastiskt för mig och det var länge sedan jag kände en sådan motivation och inspiration att driva denna blogg. Detta är såklart en stor del tack vare er feedback. Ni har blivit så himla bra på att kommentera (kanske inte dom senaste dagarna men äsch) och konstruktiv kritik och jag tycker om er så himla mycket för det. Tusen tack! Puss

Translate/ Here you have an collection of my outfit with the most comment of the year. This blogyear have been one of my best so far, it was a long time since I had such an motivation and inspiration to work with this blog. And of course your feedback is a big part of that. You have started to comment more than ever (maybe not the last days couple of days though, haha) and have given me great constructive criticism and I like you so much for that. Thousand of thank you! Kisses

42 Responses to “Outfit Recap 2013”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *