Todays Outfit

Vitleo-003Hej bästa ni! Hoppas ni fick en fantastisk gårdag. Här får ni en outfit från förr förra veckan! Ligger nämligen i Adidasbyxor och grå hoodie för tillfället så kände att det här var lite roligare att se på. Har mina nya “läder”brallor på mig, kan inte få nog av läderbyxor i denna modell. Fick även en kommentar på mitt outfit-recap inlägg om en önskan om outfits med byxor som inte är baggy. Haha, alltså det är ju sånt man inte tänker på själv men har fasen otroligt sällan tight nedtill på outfitbilder. Är ju minst lika fint det så ska absolut tänka på det! Tack för tipset. Sitter med lite thailandbilder nu också så blir ett till inlägg med det snart för er som frågat. Pusspuss!

Translate/ Hello beautiful! Hope you had an amazing night last night. Here is in outfit from the other week! I’m wearing some Adidastrousers and a grey hoodie for the moment so I thought this was a little more fun. Had my new leathertrousers on – gotta love the fit. A also got a request in my outfit-recap post about some more outfits with slim fit trousers. I looked thorugh my post and yeah.. I love baggy trousers but I like tight ones too so I will think about that. I’m up for some editing of my thailand pictures so I will get you a post about that later. Kisses!

vaska-001

Photos taken by: Sania Claus Demina (read here fashionblog HERE)

Skor – Nelly (här), Byxor – Asos (här), Jacka – Issue 1.3, Väska – Melba (här)
Shoes – Nelly (here), Trousers – Asos (here), Jacket – Issue 1.3, Bag – Melba (here)

22 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *