Todays Outfit

tjo (1)Hej hej! Tyckte lite rött passade in på en outfit dessa juliga dagar. Undrar dock var snön och kylan är? Haha. Nä, på julen har jag gärna snö annars är jag hellre utan. Idag firar vi ut julen litegrann med trerätters på Allstar och massa festligheter. Ska till Daniela på Hårizont för lite hårfix först, hon som klipper min kille också! Superduperduktig. Nu ska jag testa klänningen jag beställt och hålla tummarna för att den passar. Puss!

Translate/ Hellu! I thought a little bit red matched these christmas days. Wonder where the snow is though? Tonight it’s a three course dinner and some party on the menu. I’ll visit Daniea at Hårizont first for some hair-do, she’s my boyfriends hairdresser too. So talent! Now I will try my dress I’ve order and cross my fingers that it fits. Kisses!  

yes

Photos taken of: Sania Claus Demina (click)

Skor – Jennie-ellen (här), Jeans – Topshop (här), Jacka – Persunmall (här), Väska – Persunmall (här)
Shoes – Jennie-ellen (here), Jeans – Topshop (here), Jacket – Persunmall (here), Bag – Persunmall (here)

27 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *