Let the sale begin! #Black

svartkollage

vittttttt1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE

Hej på er! Hoppas ni har/haft en fantastisk jul. Som alltid denna tid på året sätter rean igång! Jag har spanat in några och pockat ut mina favoriter. “Skinnjackorna” är båda från Nelly och är två av mina absoluta favoritjackor – så skynda fynda. Skorna är två modeller som jag själv är väldigt sugen på att klicka hem! BH’n och den randiga tröjan är redan på väg! Och ja.. såg nu när jag plockade ihop kollaget att allt var svart. Inte meningen men jag blir ju lätt så på vinterhalvåret!

Transate/ Like this time every year – the sale starts. I’ve been checking out a few sites already and made an collage of it. Both of the “leatherjackets” is two of my favorite jackets in my wardrobe. The shoes are two models I want to buy. The bra and the striped sweater is already on its way! And yeah.. I recognized that all of the pieces are black.. sorry for that. Haha! Kisses

10 Responses to “Let the sale begin! #Black”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *