Invitation: THE ELLE GALA 2014

DSC_7234Inbjudan till Elle-galan 2014 kom på lådan för någon vecka sedan. Så underbart roligt. Jag har dock en sådan himla beslutsångest kring klädval! Vet inte om jag ska köra på långklänning eller en lite mer dressad look. Hittat alternativ till båda nämligen, dock inget som känns helt rätt. Får avvakta och se vad sällskapet ska bära och falla för grupptrycket helt enkelt, haha. Puss!

Transate/ The invitation to the Elle Gala 2014 came last week. Gonna be sooo much fun! I have a hard time deciding what to wear though. The alternatives is to go either for the maxi-dress and a real gala-style or to wear a more dressed look. Guess I have to wait and see what the othes ones will wear and fall for the group-thing, haha! Hugs

7 Responses to “Invitation: THE ELLE GALA 2014”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *