What’s your numbah?

DSC_6596

DSC_6596

Buy them HERE

Är verkligen inte less på dessa nummertröjor än. Bar ju den vita häromveckan och även den svarta fick följa med till Thailand. Älskar den lagom sportiga influensen dessa tröjor ger. Passar bäst till läder och denim tycker jag. Har några kombinationer på lager och vill bara hem och visa er! Imorgon lämnar vi Thailand och jag är SÅ laddad på att blogga. Har saknat det under dessa dagar med värdelöst wi-fi! Puss

Transate/ I can’t get enough of these number tee’s. I did wear the white one the other week like you could see. The black one got to follow to thailand too! Best match is with leather and denim I think. Have a lot of combinations in my mind. Can’t wait to get home and show you! Tomorrow we leave thailand and I just want to blog so much right now. Missed it big time with this sucking wi-fi! Kisses

16 Responses to “What’s your numbah?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *