Travel-pics #1

6 thai1 1

Hej fina! “Äntligen” är jag hemma. Möttes dock av världens regnväder och ingen snö(?). Vi som hade sett framemot julkänslor så. Nu håller vi på att meka för fullt här hemma, imorgon åker jag till Stockholm över dagen för att bocka av lite jobb. Internet var så (*!”#65″##) dåligt där borta så har ju inte hunnit visa några bilder alls knappt. Gick igenom tusen bilder idag och här har ni några från Koh Lipe! Fråga gärna om ni har några funderingar om ön så ska jag hjälpa er.

Translate/ Finally home! Didn’t had the internet to show you pictures when I was there, but that doesn’t mean I don’t have A LOT of pictures to show you now. Here is some pictures from Koh Lipe! Don’t mind to ask if you have any questions.

7

Kisses!

56 Responses to “Travel-pics #1”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *