Pick of the day

blckbag

Buy it HERE

Jag har väldigt svårt att hitta snygga weekend-bags men är helt hooked på denna modell sedan jag haffade min på Lindex. Kunde såklart inte hålla mig ifrån att beställa även denna från min nya favoritsida. Tar bara några dagar för paketet att komma mot för andra webbshoppar av detta slag då det kan ta upp till en månad. Att rekommendera helt enkelt! Har förövrigt hemska problem med internet på denna ö. Ena dagen kommer jag inte in på några svenska sidor. andra dagen ligger internet nere på hela ön så därav extremt märklig och o-live uppdatering! Är så irriterad så orkar inte skriva mer om det. Puss!

Translate/ I’m hooked on these kind of weekend-bags. I have my favorite from Lindex and couldn’t hold my fingers from this. 

13 Responses to “Pick of the day”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *