Coffee in the bed.

image (99) Fullskärmsinfångning 2013-12-08 205718.bmpHej rara och ett sent godmorgon. Ligger i vårt beach-house i Koh Lipe och tar det lugnt. Vi bor mitt på stranden närmast vattnet på Sunrise Beach. Inte hunnit vara här allt för länge men älskar redan stället. Nu håller vi tummarna för sol. Tänkte mest visa upp min nya take-away mugg som kommer från märket Sealoe som säljer helt magiskt grymma tavlor som ni bara måste kika in här. Dessa muggar och iphone cases är nästa steg. LOVE it!

Translate/ A late good morning and a hello from my new awesome take-away cup from Selaoe. Love tjat site, beautiful prints and next out is these cups and iPhone cases. LOVE IT! Check out the site here. And oh gosh, i love koh lipe. Hugs!
image (98)

39 Responses to “Coffee in the bed.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *