Black Christmas

Downloads212-0021. HERE 2. HERE 3. HERE

Downloads212-00364. HERE 5. HERE 6. HERE

Downloads212-0047. HERE 8. HERE 9. HERE

Kommer ni klä er i rött eller svart denna jul? Inget måste såklart men det är dom färgerna jag burit dom senaste åren. Just i år är jag helt inställd på den lilla svarta. Jag gillar lite mer påklätt och kör vanligtvis långklänning eller långärmat. Hittade den perfekta efter att Angelica tipsade om den i sin blogg. Älskar detaljen över bysten! Har i alla fall plockat ut några favoriter för er som frågat kring tips om det, och till er andra också såklart. Fokus på enkla svarta klänningar men med någon extra detalj. Vilken är er favorit? Kram!

Translate/ Will you wear black or red this christmas? Not a have to of course, but that’s the colour I always choose between. This christmas I will wear black and been seraching for the perfect “little black dress” with the extra touch of some great detail. Hope this will help you in the dress djungle!  Which one is your favorite? Hugs!

13 Responses to “Black Christmas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *