Pink pink pink

Photo1pinkbeanie2

Fullskärmsinfångning 2013-12-01 131816.bmp

Hej fina! Igår hade jag en fullspäckad dag med att titta in hos Rut&Circle som hade en liten pressvisning för mitt samarbete som kommer ut den 5:e december. På kvällen besökte jag Rex där Rut&Circle hade ett vidare event med lite champagne och goodie bags. Kulkul! Tänkte mest bara visa upp min beanie jag letat efter som en tok och hittade den äntligen efter tre H&M i London där det fanns en kvar. Jippi! Älskar verkligen dessa chunky knit beanies. Denna kommer jag matcha med grått! Puss

Translate/ Just wanted to show you my new beanie I’ve been looking for like a crazy girl. After three H&M in London I finally found one, the only one left. Really love these chunky knit beanies! I will match this with something grey. Hugs!

Psst.. Don’t miss out ASOS 20% off code only for today: 20EXTRA – get to Asos HERE.

 

41 Responses to “Pink pink pink”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *