Todays Outfit

victoriat (3)

Hej rara! Alltså har sådant kaos i mitt huvud nu att jag inte vet var jag ska ta vägen. Haft långa men härliga dagar i London med River Island, kikat in deras SS kollektion vilken var amazing och kikat in deras HQ vilket var väldigt grymt. I tisdags spelade vi i alla fall in en Nelly-kampanj i 14 timmar och igår var fitt(ursäkta språket)jävla Norwegian försenade från London så missade mitt sista plan hem till Umeå. Var så slut i kroppen att jag hade ont, aldrig velat hem så mycket som igår. Dom kunde inte göra ett dugg så fick boka nästa plan som gick i morse istället efter tre timmars sömn. Försökt styra upp allt jag har att göra men känner att jag bara måste blunda. Så vi hörs när jag är piggare igen! Puss

Translate/ Hi guys! How are you? I’m so tierd after these days that I don’t even know my own name. Yesterday I came home (almost..) from a wonderful trip to London  but the flight was delayed so I missed the last plane home. I have so much to do but everything just goes wrong so I really need some sleep… Kisses!

detaljvic1 (1)Photos taken by: Sania Claus Demina (visit her fashionblog here)

Jeans – Chicy (här), Kappa – Blackblessed (här), Skor – Jennie-Ellen, Skjorta – Cheap Monday (här)
Jeans – Chicy (här), Coat – Blackblessed (här), Shoes – Jennie-Ellen, Shirt – Cheap Monday (här)

35 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *