MENU
12:33 | November 26, 2013

Bagilicious

Fashion,Okategoriserade

baggi

mmmBuy it HERE

Hej rara! Klev upp klockan fem i morse och satte mig på första planet till Stockholm. Blir som sagt inspelning idag, en rolig julkampanj jag berättar mer om sedan. Vet inte om ni noterade denna väska på en outfit jag hade tidigare i veckan. Det är i alla fall min nya favorit så tänkte ägna ett inlägg åt den! Hittade den på en ny sida och jag har redan gjort en ny beställning. Tog bara några dagar att få den! Vi hörs mer sen. Puss!

Translate/ I Don’t know if you noticed this bag in an outfit I did wear the other week. Found it from a new webshop which has a lot of great clothes for good prices. Fast delivery as well! 

 

31 Responses to “Bagilicious”

  1. Emma Taskinen on

    Hej finaste!

    Jag har först nyligen hittat din blogg och kan inte förstå HUR jag klarat mig utan den innan! Din stil är ju helt underbar <3 Råkade kolla bakåt i bloggen och du hade tidigare svarat på en läsar fråga om du mycket pengar du ungefär lägger på shopping per månad. Du svarade då mellan 1000-1500 kr, vilket jag tycker absolut är rimligt men undrar om detta fortfarande är läget? :) Kollade nämligen på kläderna du länkar till och blev positivt överraskad att de är "affordable" vilket är ett enormt plus i din blogg! Tusen tack för enormt mycket inspiration!

    xx

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)