MENU
10:26 | November 25, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

rutigskjortaHej rara! Körde på en riktigt klassisk modebloggs-outfit i lördags när jag mötte upp duktiga Oscar för att fota. Vitt, svart och en rödrutig skjorta knuten runt höften, haha. Känns verkligen som en kombo som funkat sedan länge tillbaka. Var bara tvungen att kika bak i mitt arkiv och juni 2012 hade jag på mig den kombon for the first time, minns att jag såg det på Klingan om apade efter (bokstavligen). Nog om det! Invigde min Chunky knit-beanie också. LOVE it! Nu ska jag fixa en jäkla massa. Åker till Stockholm tidigt imorgon för en heldag med inspelning, sedan London. När jag kommer hem är fyra dagar tills vi åker till Thailand! SÅ sjukt. Puss!

Translate/ Hi beautiful! I went fo a classic fashion-blog combination this saturday, black, white and a check-print shirt around the hips. Said hello to my chunky knit beaine too! Love it. I got a busy week coming up with a trip to Stockholm for a whole day with some recording. After that I’m going to London! When I’m home it’s just about four days left to Thailand. How sick?! Kisses.

rutigskjorta1Photos taken by: Oscar Jettman 

Jeans – Rut&Circe (här), Skjorta – Imso (här), Beanie – Asos (här), T-shirt – Cheap Monday (här)
Jeans – Rut&Circle (here), Shirt – Imso (here),  Beanie – Asos (here), T-shirt – Cheap Monday (here)

44 Responses to “Todays Outfit”

 1. Susanna Aulin on

  Haha, älskar också den outfiten!
  Såg walkshow-avsnittet med dig häromdagen och jag måste ju säga att du verkar så jävla skön. Inte typ tillgjord och väldigt “din ålder”. Kul att se personligheten bakom din blogg lizoom. Skulle lätt vara din kompis

  Reply
 2. Abigail on

  Welcome to London Babe.
  I was just thinking when I saw this outfit you are rocking the perfect shoreditch look!
  You are probably used to it in Sweden but wrap up warm – the snow is approaching!

  Keep up the looks – its one of my favourite daily indulges!

  Kiss x

  Reply
 3. elin on

  Hej! Har du lösögonfransar på din profilbild på din instagram? Om det är det, vad är det för märke, modell, vart kan man köpa? :)
  Jättebra blogg verkligen!! :)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)