Todays Outfit

rutigskjortaHej rara! Körde på en riktigt klassisk modebloggs-outfit i lördags när jag mötte upp duktiga Oscar för att fota. Vitt, svart och en rödrutig skjorta knuten runt höften, haha. Känns verkligen som en kombo som funkat sedan länge tillbaka. Var bara tvungen att kika bak i mitt arkiv och juni 2012 hade jag på mig den kombon for the first time, minns att jag såg det på Klingan om apade efter (bokstavligen). Nog om det! Invigde min Chunky knit-beanie också. LOVE it! Nu ska jag fixa en jäkla massa. Åker till Stockholm tidigt imorgon för en heldag med inspelning, sedan London. När jag kommer hem är fyra dagar tills vi åker till Thailand! SÅ sjukt. Puss!

Translate/ Hi beautiful! I went fo a classic fashion-blog combination this saturday, black, white and a check-print shirt around the hips. Said hello to my chunky knit beaine too! Love it. I got a busy week coming up with a trip to Stockholm for a whole day with some recording. After that I’m going to London! When I’m home it’s just about four days left to Thailand. How sick?! Kisses.

rutigskjorta1Photos taken by: Oscar Jettman 

Jeans – Rut&Circe (här), Skjorta – Imso (här), Beanie – Asos (här), T-shirt – Cheap Monday (här)
Jeans – Rut&Circle (here), Shirt – Imso (here),  Beanie – Asos (here), T-shirt – Cheap Monday (here)

44 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *