Beauty tips!

340099-0001_1Buy it HERE

Måste bara tipsa om denna mirakeltub, även kallad “askunge-creme” från Clarins. Jag använder den innan min make och ser genast en natts underbar sömn piggare ut. Jag är även som jag sagt förut en flitig användare av Clarins vårdande läppglans “Instant Light Natural Lip” och såg att Nelly har ett present-kit med det, denna kräm och mascara nu också (här), tips!

Translate/ Just want to tell you abut this miracle-creme from Clarins. I use it before my make up and it makes me one night with an amazing sleep more fresh right away. Like I told you before I also use Clarins healing lipgloss “Instant Light Natural Lip” and saw that Nelly have a kit with that, the creme and a mascara now (here), tips!

10 Responses to “Beauty tips!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *