Sneakers-Mania

Downloads211

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE

Sneakers blir bara hetare och hetare och jisses vad jag älskar det! Jag har mina Reebok originals, Nike Air Force 1 Hi och Nike Air Max som jag använder som en tok. Är sugen på ett till par lite högre nu när snön har lagt sig. Funderar därför på Reebok Freestyle Hi även om ett par Adidas Superstar lockar. Får helt enkelt se vad som känns mest rätt i butikerna i Bangkok!

Translate/ Snekers just get hotter and hotter, and I love it. I have my Reebok Originals, Nike Air Force 1 Hi and Nike Air Max which I use sooo much. So now when the snow is laying on the ground I want more than one pair of Hi sneakers. So I’m planning to try out the Reebok Freestyle Hi even if the Adidas Superstar feels really cool too. I guess I just have to try out them in Bangkok and see which one of them which feels more right. Hugs!

 

10 Responses to “Sneakers-Mania”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *