Nike Air Max – Liquid

victoriatornegren-nike

svarttttt-001

Alltså jag blir helt pirrig i magen när jag ser på dessa. Fnittrade okontrollerat när jag öppnade kartongen igår och fick se dessa skapelser som äntligen är mina. Detta är alltså den silvriga modellen (finns i guld också) av Nike Air Max 1 Liquid (limited edition) som knappt hann ut i butik innan dem blev slutsålda. Jag är överlycklig!

Translate/ I got butterflies in my stomach when I look at these ones. I couldn’t handle my reaction when I opened the box yesterday. Finally they’re mine! This is the silver model of Nike Air Max – Liquid (limited edition) that barely made it to the stores bafore they did sold out. Love them!

 

32 Responses to “Nike Air Max – Liquid”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *