I’m too creative for a 9 to 5.

image (95) Fullskärmsinfångning 2013-11-18 152407.bmpimage (94)

Idag har jag fotat, läst tidningar, kikat igenom mina favorit tumblr, fastnat vid weheartit och bara allmänt njutit av att få ha möjligheteny att göra det jag älskar på heltid. Pimpat mina naglar med YSL-nailstickers har jag också, dessa kommer från JFR. Imorgon blir det Stockholm för lite fotning och möten bara några timmar över dagen. Sedan hem igen! Puss!

Translate/ Today I’ve been taking some photos, checking my favorite tumblr out, been stuck on weheartit and just enjoyed being able to work with what I love. Pimped my nails with some YSL-logtypes too, they’re from JFR. Tomorrow I’ll go to Stockholm for some meetings. Hugs!

22 Responses to “I’m too creative for a 9 to 5.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *