Todays Outfit

vicoutfitHej rara! Gud vad det börjar bli kallt nu. Detta måste dock vara den mysigaste och varmaste jackan  (och största) jag äger. Så himla härlig! Idag ska jag fortsätta ordna upp i lägenheten, golv ska nämligen målas och få torka nu i helgen då jag och Erik åker till Stockholm. Vi ska bo på hotell, shoppa och allmänt ha det-braigt.  Håller tummarna för att jag hinner få ett plagg jag väntat på i 1,5 månad nu.. Ska inte vara bitter för det men vad fasen, hur lång tid kan det få ta liksom. Vi hörs sen, KRAM.

Translate/ Oh, it really starting to get cold. This must be the most cozy jacket that I own, perfect for days like this. Today I’m working with out apartment, the floor will be painted now when we’re gone to Stockholm over the weekend. We’re staying at a hotel, we will do some shopping and just have a supernice time. Kisses!

vicny2.1Photo taken by: Sania Claus Demina

Skor – Jennie-Ellen, Jeans – Topshop (här), Väska – Lindex, Jacka – Notion 1.3 (här)
Shoes – Jennie-Ellen, Jeans – Topshop (here), Bag – Lindex, Jacket – Notion 1.3 (here)

48 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *