MENU
16:00 | September 10, 2013

PODCAST: VICTORIA TÖRNEGREN & ANDREAS WIJK

Fashion,Okategoriserade

podcastPicture: Andreas Wijk

Lyssna på podcasten HERE
och på itunes/podcastappen

Jag och och Andreas klämde in en podcast mellan visningarna. Vi hade så himla roligt så ska bli spännande att höra. Första gången stängde jag av efter tio minuter då jag inte klarade av att höra mig själv mer, alltså herregud vem är jag. HAHA. Men ska ge det ett nytt försök. Kom ihåg nu att det är en väldigt stor grej för mig att medverka i sånt här, då allt annat känns väldigt slutet så är det här väldigt, väldigt blottande. Puss!

Translate/ Became Andreas guest in his podcast. Unfornutaley it’s in Swedish!

25 Responses to “PODCAST: VICTORIA TÖRNEGREN & ANDREAS WIJK”

 1. Sofia on

  Känner sååå igen mig vad gäller att hoppa in i samtal där jag inte var med från början och det där med “lines” som får NOLL respons av övriga i rummet :D
  Skönt att veta att man inte är ensam! ;)

  Reply
 2. Lovis on

  Hej!

  Lyssnade på eran podcast idag och var självklart tvungen att leta upp de där gamla blogginläggen som ni pratade om. Jisses vad duktig du är på att skriva! Du borde verkligen skriva ut mer på bloggen för det träffar rakt in i hjärtat =)

  Reply
 3. Lovisa on

  Hahaha, detta måste vara en utav de bästa poddarna jag hört. Jag känner igen mig sååå mycket i fritössnacket. Vi har typ tre fritöser här hemma och det är aldrig någon som fattar vad det är för något. Jag förstår inte hur folk klarar sig utan för allt blir ju så mycket godare med!

  Måste ge dig cred för hur skön och jordnära du låter!

  Reply
 4. Emma on

  Haha Victoria fan va skön du är! SNÄLLA STARTA EN EGEN PODCAST ELLER GÖR ETT TILL AVSNITT MED ANDREAS. Haha du är ju bara för skön Victoria och nej jag har ingen fritös hemma och jag känner ingen som har det heller haha

  Reply
 5. Fia on

  Haha åh du är så underbar Victoria! OCH JAG HAR FAKTISKT OCKSÅ FRITÖS!! Så jäkla mycket godare prommesen blir! I ugn blir de sladdriga och degiga, big nooo!!! Hahah. Puss

  Reply
 6. Julia on

  Satt själv på tåget och skrattade nästan hela podden, hur bra podd som helst. Din röst är skön att lyssna på i en podd. Och självklart har jag en fritös, personer utan vet inte vad de missar!
  Tipp topp blogg har du!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)