MENU
10:09 | September 10, 2013

Those days when nothing really matters.

Fashion,Okategoriserade
bed2 Fullskärmsinfångning 2013-09-09 174733.bmp

bed1Idag ligger jag i sängen lite extra länge, tog mig varm oboy och delicatoboll till frukost – sockerbomb I know. Ser på mitt favoritprogram och gör en lista på vad jag ska bocka av under dagen. Imorgon åker jag till Stockholm igen, nästa vecka kanske Köpenhamn, Stockholm dagen efter och sedan Paris på det. Älskar att resa, men det är väldigt energikrävande också, haha. Igår tränade jag för första gången på länge, då jag äntligen lyckats bli helt frisk. Rumpan ska vara redo för några veckor i Thailand i vinter påtal om resor! Puss

Translate/ Today I spendning some time in the bed, drank some warm oboy and watched my favorite tv-show. Try to do a have to do -list over the day. Stockholm tomorrow, Copenhagen next week maybe, Stockholm the day after that and then Paris on that. Love to travel but it takes a lot of energi. Yesterday I worked out, First time since too long, finally healty. My but must be ready for some weeks in Thailand this winter. Kisses!

21 Responses to “Those days when nothing really matters.”

 1. Cecilia on

  Lyssnade på Andreas wijks podcast nyss, och måste erkänna att jag med är uppvuxen med en fritös hemma! Pommes blir så mycket godare i en fritös än i ugnen! Du var jäkligt skön med, tyckte du verkar vara en riktigt rolig tjej kul att få reda lite mer om dig!

  Reply
 2. Akni on

  Dreaming of these kind of days! Btw, your outfits from Instagram photos are truly great! Why don’t you put them on the blog as a posts? Would be so nice. :) it’s seems you’ve moved to Stockholm lately, no outfit posts from Umea? You used to post way more of them back in time – and now approx one per week… Kind of sad :(

  Reply
 3. JK on

  Lyssnade på Andreas Wijk’s podcast och fan vad jag känner igen mig själv i dig! Jag kan absolut inte äta mat utan att titta på något samtidigt, nästan som en tvångstanke. Jag gillar inte bakelser och sötsaker, utan föredrar salt alla dagar i veckan. Sist men inte minst, självklart har man en fritös, haha!

  Reply
 4. vilhelmina on

  Har mejlat dig återigen, vet ej om det kommit fram eller ej då min mejl krånglar. Men kolla gärna och svara när du har tid!

  Kram :)

  Reply
 5. Lisa on

  Hej!
  Är du i Sthlm imorgon också? Jag ska åka dit på en jobbintervju och skulle även vilja passa på att fota.
  Skulle du vilja stå modell snabbt för mig? De skulle vara kul att träffa dig!
  Hade fint!

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)