Those days when nothing really matters.

bed2 Fullskärmsinfångning 2013-09-09 174733.bmp

bed1Idag ligger jag i sängen lite extra länge, tog mig varm oboy och delicatoboll till frukost – sockerbomb I know. Ser på mitt favoritprogram och gör en lista på vad jag ska bocka av under dagen. Imorgon åker jag till Stockholm igen, nästa vecka kanske Köpenhamn, Stockholm dagen efter och sedan Paris på det. Älskar att resa, men det är väldigt energikrävande också, haha. Igår tränade jag för första gången på länge, då jag äntligen lyckats bli helt frisk. Rumpan ska vara redo för några veckor i Thailand i vinter påtal om resor! Puss

Translate/ Today I spendning some time in the bed, drank some warm oboy and watched my favorite tv-show. Try to do a have to do -list over the day. Stockholm tomorrow, Copenhagen next week maybe, Stockholm the day after that and then Paris on that. Love to travel but it takes a lot of energi. Yesterday I worked out, First time since too long, finally healty. My but must be ready for some weeks in Thailand this winter. Kisses!

21 Responses to “Those days when nothing really matters.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *