MENU
11:21 | September 11, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

IMG_6337

IMG_6390Hej fina! Klev upp tidigt i morse för att flyga till Stockholm.Var egentligen tänkt att jag skulle bocka av jobb hela dagen men det blir på fredag istället. Så nu ska jag dejta bloggkollegan Carro för att kika in på lite presskontor och lösa allt för morgondagens Chic-gala. Har fortfarande inte hittat vad jag ska ha på mig så jag har PANIK. Men det kommer lösa sig och det kommer bli så himla trevligt. Och ja jag älskar dessa jeans, måste dock lugna mig nu för er skull. Får köpa i fler färger, haha. Puss!

Translate/ Hi! Went up early this morning to catch my flight to Stockholm. The plan was to work all day but it change into friday instead. So I will meet up my awesome blogcolleague instead and check out some PR-offices to check out some clothes for tomorrows Chic-gala. Still haven’t found what to wear – panic. But it will be ok and the night will be great. And yes I do love these jeans, need to wear them less though, for your sake. Maybe buy some more colours, haha. Kisses! 

IMG_6356

Photos taken by: Rami Hanna (Check out more from him here)

Skor – Gina Tricot, Jeans – Topshop (here), Jacka – Chiquelle, Linne – Asos (här), Väska – Accent
Shoes – Gina Tricot, Jeans – Topshop (here), Jacket – Chiquelle, Cami – Asos (here), Bag – Accent

43 Responses to “Todays Outfit”

 1. Hanna on

  Hejsan! Såg dig typ vid vasaplan, för någon vecka sen och du hade en så himla fin kornblå jacka i lite kortare modell på dig (haha låter som en stalker men Umeå är en liten stad) ! Har inte sett den på bloggen så jag undrar vart du köpt den?

  Reply
 2. Johanna on

  Dom jeansen är verkligen ursnygga! Funderar på att beställa ett par, men har aldrig beställt jeans förr. Hur är de i storlekarna? Jag har normalt 25/32 men baggy/boyfriend/loosefit-jeans brukar vara stora i storlekarna… Vad tycker du?
  Kram

  Reply
 3. Vivianne on

  Jackan är hur snygg som helst! Vill beställa en, men är så osäker hur långa ärmar den har, sizeguiden på hemsidan fungerar ej. Hur passar ärmlängden på dig?

  Reply
 4. Millie on

  Hej Victoria! :)
  Jag är jäkligt sugen på jackan, men jag noterade att den är i läderimitation. Den ser sjukt snygg ut för att vara det. Tycker du att den känns “plastig” eller är det bra kvalité för att inte vara läder?

  Reply
  • Victoria Törnegren on

   svar: Bra kvalité kan man nog aldrig prata om när det kommer till imitationer, men den ser bra ut för att vara en imitation :) Ovanligt bra!

   Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)