Leo on my feets.. again.

Photo1leoHar ju inte visat er vad som suttit på mina fötter på senaste. Espadrilles är ju typ den skönaste skomodellen bara man hittar rätt storlek. Dregglat över Celinés variant dölänge och försökt hitta något liknande. Ultimata hade varit ett par vans men helt omöjligt att hitta. Stirrade mig blind på den låga summan dessa skor hade skrivet nedanför sig och var lite too late när jag insåg att både frakt och tull skulle få dessa att bli annat än superbilliga. Men värt var det iaf när jag haft dem på foten en gång!

Translate/ Haven’t showed you what have been on my feets latley. A pair of espadrilles is so comfy! I’ve longing for the Celiné-shoe and looked after a similar one and here they are! A pair of leopard vans would be the perfect buy but I can’t find them anywhere.

Photo1leo1

 

20 Responses to “Leo on my feets.. again.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *