Todays Outfit

IMG_6962 IMG_6961

Hellu! Alltså döda mig vad jag saknar tid i livet just nu. Har inte hunnit sitta vid datorn mer än för att fixa enskilda inlägg på över två veckor. Har så mycket att fixa med flytten, både med renovering och att tömma min gamla. Mitt i allt kaos blev way out west bokat, så åker till Stockholm idag för att klämma in lite jobb innan det är dags att åka på torsdag med Im Next gänget. Kommer bli så galet kul, ska koppla bort kaoset hemma och ta vara på lite ledighet (bloggen hänger ju såklart med men det är ju bara roligt). Tog mig tid att svara på era kommentarer nu också – men nu måste jag packa här. Puss!

IMG_7010

IMG_7017Skor – Mango, Väska – Cubus, Shorts – Romwe, Tröja – Cubus
Shoes – Mango, Bag – Cubus, Shorts – Romwe, Sweater – Cubus

 

28 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *