Sometimes it’s all about the nails.

Skärmdumpar141Buy the nail-kits HERE

Kolla vilka grymma nyheter Ciaté har kommit med. Ett kit med pennor att måla med på naglarna och ett matt lack och svart lack att ha som grund ifall man vill. Fasen vad kul! Vill måla chanel-märken på mina bland annat. Sedan neon-kitet som ger naglar som lyser i mörkret. Så coolt! Åh, blev helt glad i hjärtat när jag såg dem så tänkte bara dela med mig av det till er. Det är ju mycket fokus på naglarna nu för tiden!

Translate/ Look! Such a cool news from Ciaté. A kit with cayons to paint your nails, I want to paint chanel-logos all over. And then the neon-kit that gives you nails that glows in the dark. So cool! 

11 Responses to “Sometimes it’s all about the nails.”

 • L! says:

  Åh! Tokgilla!

 • Julia says:

  OMG I can’t wait for the neon kit!

 • therese says:

  Vill bara tipsa om att BikBok har nail pens de med i svart, rött, rosa guld och silver! superkul att måla på lacket med! =)
  svar: Tack :)!!

 • Josefine says:

  Hej 🙂

  Hur träffades du och din kille? 🙂 Ni är jättefina ihop!

  Kram 🙂

  svar: Tack snälla! Gick på samma skola när vi var mindre och lärde känna varandra lite, så blev det ganska naturligt att vi började prata med varandra när jag kom uppåt åren på krogen, skolan m.m 🙂 Vi var bra kompisar i ett par år innan vi gav det en chans till något mer! Vilket jag såklart inte ångrar en sekund idag.

 • Sofia says:

  Gud så häftigt 🙂

 • Emelie says:

  Hej! Hittade hit till din blogg för inte så länge sedan och måste bara säga att den är så otroligt inspirerande. Fina bilder och jag älskar verkligen dina outfits.

  Såg att du har en Michael Kors Tote Bag. Är så sugen på att köpa en och ha som jobbväska. Är lite fundersam kring spännena och bärremmarna. Vågar man bära lite tyngre i väskan (typ matlåda, dator, träningskläder och någon bok)? Håller remmarna för det? Det ser ut som att det bara är spännena som håller ihop remmarna med väskan, så jag tänkte att den kanske inte klarar så mycket vikt pga det. Hur upplever du det?

  Tack igen för en underbar blogg!

  svar: Åh, tack snälla! Ja, gud ja 🙂 Den modellen jag har är ju en multi, dvs ett fack även avsett för en dator och en dator väger ju trots allt lite grann 🙂 Hade spännena varit av dålig kvalité så hade min gått sönder för länge sedan. Jisses vad jag haft mycke grejer i min!

 • Chantelle says:

  These look great! Definitely want to try these out! 🙂 x

  The Girl In The Tartan Scarf

 • naglarna kan ibland ersätta andra detaljer! LOVE IT! Tack till människan som uppfann nagellack:)

 • lavinia says:

  Really cool idea thanks!!!!

  xxxx

  http://back2backblog.com/

 • Sanna says:

  shit va coolt !!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *