Todays Outfit

IMG_6855

IMG_6857Hej! Jag körde något väldigt enkelt och bekvämt. Köpte mig en stel skjorta, lite roligt att byta av den slappare blusen ibland. Nu är jag hemma från skogen, så bockar av lite mail och annat jag inte kunde göra. Så beroende man är av internet alltså. Nu blir det flyttpackning, vill bara bli klar nu. Har en vecka i Stockholm och gbg med way out west att se framemot så bara att kämpa på in i det sista. Puss!

IMG_6896Photos taken by: Rami Hanna

Skor – Zara, Jeans – JC Crocker, Väska – Michael Kors, Skjorta – JC, Kavaj – H&M
Shoes – Zara, Jeans – JC Crocker, Bag – Michael Kors, Shirt – JC, Blazer – H&M

PS! Glöm inte att kika in min kampanj med Style By här.

18 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *