Like thirteen again

Collage77

Find them HERE

När jag ändå håller på att gnata om denna tids rea kan jag ju visa upp två fynd jag gjort. Tycker meshat är så jädra snyggt (igen) om man gör det rätt. Tycker helsvart mesh passar bäst till en helsvart outfit och vitt till en helvit. Har faktiskt haft på mig båda delarna men bara inte visat upp för er än! Ska visa det sedan. Hur som helst är dessa två helt underbart fina och gör sig bäst till en bh a lá sportbh, kan blir lite mycket hud annars. Finns ju mer eller mindre vågade nättröjor också såklart och dessa är lagom enligt mig.

Translate/ These two is my latest buy on the sale. I think mesh is so nice (again). The black fits best with an whole black outfit and the white together with an whole white outfit. I wore both of the combination earlier this week, so I’ll show you that later. I go for a bra a lá sport-bra, can be too much skin otherwice.

 

9 Responses to “Like thirteen again”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *