MENU
11:39 | July 29, 2013

And here they are.

Fashion,Okategoriserade
image (6)

Det blev dessa godingar! Modellen Lillie i storlek 36. Oväntat sköna, älskar när osäkra köp blir så självklara när dem prövas hemma. Första kombo ut är ett vitt spagettilinne och tighta slitna jeans. Tror fasen det blir kvällens! Behöver ni ett par basic-dojjor i skohyllan så rekommenderar jag verkligen dessa. Ni hittar dem här!

Translate/ I ended up with these! Model Lillie in size 36. So comfertable, love it when an insecure order become so obviously when you try them on at home. First combo will be a cami top in white and tight denim jeans. I think it will be tonights outfit! Do you need a pair of basic shoes I really recommend these. You find them here!Photo1skor

14 Responses to “And here they are.”

  1. Sandra on

    Hej Victoria! Tack för en superinspirerande blogg. Jag har en fråga till dig angående och beställa ifrån hemsidan triangl.com , tillkom det några extra avgifter på tull osv? I sådanafall handlade det om mycket pengar? Väldigt sugen på att lägga in en beställning men rädd för att den kommer en för hög tullavfigt sedan.

    svar: Fick min så kan tyvärr inte svara på det :)

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)