Me in the latest issue of Veckorevyn

image (4)VictoriaKossaimage (3)
Stylist: Li Swärd Edwall
MUA: Elva Ahlbin/Agent Bauer
Fotograf: Lisa Hasselgren

Om ni kommer ihåg så var jag och plåtades för Veckorevyn i början av sommaren. Resultatet finns i deras senaste nummer som är ute i butik nu, men bjuder på en liten sneak-peek. Jag är både med i modekollen med en liten intervju om mig som modebloggare men även som modell för deras modesidor. Jag gillar verkligen plåtningar där jag får ha ett finger med i spelet gällande stylingen och där dom utgår från mig som person, men många gånger har det varit tvärtom vilket jag nästan tycker om ännu mer när resultatet ligger på bordet. Älskar sånt här! Bläddrade även förbi mig på två sidor i tyskans Instyle tidigare i veckan (stort!).

Translate/ If you remember I was on a photoshoot for Veckorevyn in the beginning of the summer. You can see the result in the latest issue of Veckorevyn which is out in the stores right now. Love photoshoots which is about me as a blogger where I can have a finger in the game, but many times it’s the other way around and I appreciate the result of that kind of photoshoots a lot more. A also spotted me in the german Instyle earlier this week (cool)! Thanks for that tip my lovely readers.  

26 Responses to “Me in the latest issue of Veckorevyn”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *