On sale: Perfect Trousers

NyddddFick lite pengar över från min shoppingbudget från förra månaden, plus ett presentkort. Det tog mig till en grym rea, så klickade faktiskt hem lite basbyxor tror alla ligger på nästan halva priset. Två par läderbyxor, ena paret med lite mer detaljer och det andra mer simpelt. Får dock se om jag behåller båda, beror på hur dem sitter. Sedan ett par kostymbyxor, något jag använder väldigt ofta på fest till fina toppar och höga klackar. Alla tre kommer från Boozt, hitta till rean här.

Translate/ I got some money over from my shopping-budget last month and a voucher, so I bought some basic trousers. Two leather pants, one with some details and the other pair that’s very simple. A pair of cigarett pants, which I use a lot when I go out for a party togheter with high heels and nice tops. Everything from Boozt, visit the sale here.

9 Responses to “On sale: Perfect Trousers”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *