MENU
12:51 | June 27, 2013

On sale: Perfect Trousers

Fashion,Okategoriserade

NyddddFick lite pengar över från min shoppingbudget från förra månaden, plus ett presentkort. Det tog mig till en grym rea, så klickade faktiskt hem lite basbyxor tror alla ligger på nästan halva priset. Två par läderbyxor, ena paret med lite mer detaljer och det andra mer simpelt. Får dock se om jag behåller båda, beror på hur dem sitter. Sedan ett par kostymbyxor, något jag använder väldigt ofta på fest till fina toppar och höga klackar. Alla tre kommer från Boozt, hitta till rean här.

Translate/ I got some money over from my shopping-budget last month and a voucher, so I bought some basic trousers. Two leather pants, one with some details and the other pair that’s very simple. A pair of cigarett pants, which I use a lot when I go out for a party togheter with high heels and nice tops. Everything from Boozt, visit the sale here.

9 Responses to “On sale: Perfect Trousers”

 1. Jos on

  Har du en “shoppingbudget”? Varför? :)

  svar: För att annars skulle jag ha noll hämningar och köpa kläder för alla mina pengar och inte lägga undan ett öre :)!

  Reply
 2. Jeanette on

  Hej. Jag tänkte starta en blogg och undrar hur det funkar med ackreditering för bilder. Jag vet att det är vanligt att bloggare gör “wish lists” och bara länkar till sidan de hittat plaggen på. Är detta allt som krävs eller använder du pressbilder eller har du en licens? Hur kan man använda bilder på kläder som ligger online eller bilder som magasin har tagit? Tusen tack för din hjälp!

  Reply
 3. Emilia on

  Hej, jag skall göra en en-dags resa till Umeå senare i sommar och undrar ifall du kunde ge några tipps på vad man skall besöka (butiker, restauranger, second hand..)

  Reply

Leave a Reply

 • (will not be published)