Insta Lately

Downloads22-0011. Where is the sun? 2. Out fishing with my greatest 3.After my first outside run for the year

Downloads22-0024. Me and two of my lovley girls at Summerburst 5. I won the biggest chocolate at Gröna Lund 6. Love my new nails from MissfancynailsDownloads22-0037. My dear little (not so small anymore) brother 8. Erik’s birthday 9. Out fishing in the woods

Downloads22-00410. Got a huge monster! 11. Love pizza rolls, best thing with my hometown. 12. Sunny days

Så får ni ett urplock från mina senaste veckor från Instagram..Snart lyckats nå upp till 100 000 följare. STÖRT! Igår skrevs det på kontrakt för…bam..bam..bam en ny lägenhet, en trea med inflyttning asap. Jag och Erik blir sambos, så blev fullt upp med möten igår, samt lite svängar på inredningsaffärer. Jag kommer lämna min underbara första lägenhet, känns riktigt hemskt men å andra sidan så är jag där max 1 timme per vecka så det är dags. Älskar ju att inreda och ena rummet kommer vara en walk in closet (dream come true!). Nu ska vi ut en sväng och kolla mer inredning! Stor puss

27 Responses to “Insta Lately”

 • LUBA says:

  Fine pictures lovely !

  XX Luba 


  Meet Etrala London : the most Optimistic fashion
 brand and win organic tee with positive quote

  

http://www.well-living-blog.com

 • M A R T A says:

  So pretty!!!! …and marvellous pics!
  ♥♥♥♥♥♥

  http://www.martasfashiondiary.com/

 • Caroline says:

  Va kul för dig jag blev sambo för snart två år sen och de har bara varit fördelar! 🙂
  Grattis och lycka till 🙂

 • Julia says:

  Fy fan vad mycket fina bilder, mer sånt här! Och grattis till lägenheten, så himla roligt!

 • Emma says:

  I love your blog a lot and all of your pictures plus your style. But there is one thing that bothers me a little bit – your english. I think that you should take a quick english lesson or something, or maybe just study a little bit online! You usually mix up the prepsotions and the verb forms, for example you could write “i sing” instead of “I am singing”. Of course it means the same thing but then again it doesn’t! But anyway, sorry about being negative 🙂
  Love your blog! Keep the good work up! 🙂

 • Natalie says:

  härliga bildet, love it 🙂

 • maria says:

  Härliga bilder!! Kram

 • Julia says:

  Alltså varför lägger du upp så sjuuukt mycket lättklädda bilder nu för tiden? 😛 Sen din syrras blogg blev kändare än din har du börjat ha mycket mer kroppsbilder. Okej om man tränar och vill visa resultat osv, förstår inte vad du vill visa med din kropp, menar 3 bilder i ett inlägg på dig i bikini?? 🙂

  Svar: Vet inte om din fråga är varför jag lägger upp Instagram-bilder på bloggen som är på mig i bikini eller varför jag lägger upp bikinibilder på Instagram. Men eftersom att detta är ett Instagram-inlägg så förmodar jag att frågan riktas till Instagram? Där har jag inte så mycket mer till svar än att det är bilderna som uppskattas mest och då blir det rätt naturligt att man fortsätter 🙂 Medvetet eller omedvetet, bekräftelse är motivation. Man flyter väl med i denna “fitspo”-våg som ja, min syster är typ the queen of enligt mig. Så den kopplingen som finns är att jag blir väldigt motiverad av henne till träning, vilket det bara finns positiva saker i hoppas jag? 😀 Och hennes blogg är inte större än min men inom träning är det den största, stolt syster.

  • Tilda says:

   Det kanske snarare beror på att det är varmare, ergo hon har mindre kläder på sig. Victoria har en snygg kropp så varför skulle hon inte få visa upp den och vara nöjd med den? Det är väl bara bra om man inte är osäker över den utan lär sig uppskatta sin kropp! Menar inget dumt, men vi tjejer ska bara stötta varandra vad gäller sådant tycker jag! Puss!

 • Hallå, hej, tja!

  Spana in Norrköpings nya modeblogg: http://www.madeinpeking.blogg.se
  Vi letar efter inspiration på Norrköpings gator och torg!

  KRAMAR / Made in Peking

 • Ella says:

  Jackan! Har letat överallt! Minns att du la upp en länk sist men den var slut då. Några tips??

  Kram!

  Svar: Vilken jacka? 🙂

 • Javel. says:

  Grattttiiis :)))) !!

 • Amanda says:

  HEJ ALLA!

  Jag hoppas att ni kikar in på min blogg för jag har lagt upp en ny video när jag sjunger The one that got away med Katy Perry!

  Hoppas att ni gillar den!

  Ha det så bra så ses vi! 🙂

 • Sofia says:

  Du har jättefina bilder på din insta 🙂

 • Mika says:

  Pizzarulle? Briljant!!!!

  Och själv klart – grattis till ny lägenhet + samboliv 🙂

 • I have no problem with your english at all. You can write in chinese and your blog will be the best for me, Victoria. Plz, come to my blog sometimes, you’re welcome!
  Great, great, great! If you want I can write it in swedish now:
  Jag har inga problem med din engelska alls. Du kan skriva på kinesiska och din blogg kommer att vara det bästa för mig, Victoria. Plz, kom till min blogg ibland, du är välkommen!
  Great, great!
  xx

 • Du ser fantastisk ut!

 • WIDNERS says:

  Super tjusiga bilder och gud vad lyxigt med walk in closet!

 • Sanna says:

  hej bästa Victoria!! grattis till sambolivet!! undrar bara snabbt: kommer du sälja eller hyra din lägenhet? 🙂 om du ska hyra ut är jag SUPERintresserad – bostadsbristen i Umeå börjar gå mig på nerverna hahahahaha
  ha det bäst!

  Svar: Det är en hyres som tyvärr redan är bortlovad 🙂 Lycka till!

 • Sanna says:

  va kul !
  grattis till sambolivet =)
  Är det i umeå ni ska bo el flyttar ni till sthlm ?

  svar: Tack! Vi blir kvar i Umeå, funkar så bra att pendla för mig :)!

 • Amanda says:

  Hej Victoria! Kul med ny lägenhet! Jag undrar om du fått din på teg såld/uthyrd?om inte, maila mig. Letar efter en bostad på teg. Redo att flytta in! Mvh Amanda

  Svar: Den är tyvärr redan uthyrd! Lycka till med sökandet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *