MENU
17:04 | June 26, 2013

Todays Outfit

Fashion,Okategoriserade,Outfit of the day

imageHej kära! Det blev att ta på sig skorna idag. Alltså herrejisses vad jag var oinspirerad idag när jag skulle klä mig, brukar vanligtvis ha massvis med olika kombinationer i huvudet. Idag stod det dock helt stilla, så fick bli en riktig standard-outfit. Ni skulle sett vad jag tog på mig först, herregud, haha. Skorna är i alla fall hur sköna som helst. Fick veta att jag kommer åka till Berlin Fashionweek nästa vecka också, GLAD tjej. Fasen vad kul det ska bli! Stor puss.

Photo1 (47)Skor – Senso, Väska – Langos, Kappa – Romwe (slutsåld), Klänning – Weekday
Shoes – Senso, Bag – Langos, Coat – Romwe (sold out), Dress – Weekday

Translate/ Omg, I had such a hard time to dress me today. Haha, so funny how many ugly outftis you can try out before you end up with a safe whole black one. Yesterday I got an mail which said that I’m going to Berlin Fashionweek next week. Some of you who will go there? Hugs.

 

28 Responses to “Todays Outfit”

  1. Lovisa on

    Du passar verklingen med en enkel stil! Vi diggar din outfit!
    Du har väll inte missat att vi har en tävling idag på http://militusbloggen.se ? klicka in för din chans att vinna exklusiva make up produkter från vår webshop! Det är enkelt och alla kan vara med och tävla!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)