MENU
13:12 | June 26, 2013

Senso In My Heart

Fashion,Okategoriserade

Collage10Find them HERE

Alltså, jäklar i min skolåda. Länge sedan jag kände denna känsla för ett par skor, men hur underbara är dem inte? Denna modell heter “Quincy II” och är den modell jag associerar med Senso. Dessa kommer ju bli helt sjukt fina till typ allt, tror jag inviger dem redan idag faktiskt.

Translate/ Damn, I die. Such a long time ago I felt this for a pair of shoes. This model is called “Quincy II” and is the shoe a associates with Senso. This will be great to everything, especially a pair of leather pants. I think I will wear them today! Big hugs.

 

14 Responses to “Senso In My Heart”

  1. Jos on

    Har inte du 100000 likadana såna här?;)

    svar: Haha, förstod att någon skulle påpeka det. Men nehej, inte exakt :D!

    Reply

Leave a Reply

  • (will not be published)