My Wishlist

Collage91. VANS 2. Printed tee 3. Boyfriend Shorts 4. Printed Tee 5. Obsedia Bag 6. Leo Loafers 

Älskar känslan av att gå och sukta efter vissa plagg. Högst upp på min “vill ha nu”-lista är Givenchys Obsedia bag jag velat ha i över ett år nu. Men jag är fortfarande lite emot att lägga massa tusenlappar på en väska när jag vet vart dom pengarna kan ta mig. Känns dock som en basväska som kommer göra sig värd för pengarna, åh så svårt. Vans är någonting jag tidigare varit helt emot men efter att ha sett dom på rätt många fina fashionistas har mina ögon öppnats för dem, det blir nog mitt nästa köp. Utöver det suktar jag efter perfekta printade t-shirtar som dessa, leopard på fötterna och ett par fina boyfriend jeansshorts.

Translate/ Love the feeling of longing for pieces. Givenchys Obsedia bag is one of the things I wanted for a really, really long time now. Maybe it’s time to buy one now? Vans is something I didn’t like a few month ago but now I’ve seen them on some great fashionistas and I have to say – they’re soo cool. I think they will be my next buy. Besides that I want some black and white printed t-shirts, leo on my feets and some nice boyfriend denim shorts.

 

19 Responses to “My Wishlist”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *