Bye Nike and hello Reebok!

Fullskärmsinfångning 2013-06-19 140508.bmpBuy them HERE

Vet ni vad!  Njuter av denna förbaskat härliga sport-sko trend och jag har faktiskt tänkt att bryta Nike-trenden lite och testa mig på ett par Reebok Classic. Fastnat helt för denna helvita modell som blir en liten blandning av mina air max 90 och mina air force från Nike. Dessa har varit slutsålda på vartenda ställe jag kikat in på, både butik och på nätet så skyndade mig att klicka hem dem nu. Så jädra glad.

Translate/ Me and this sport-shoe trend really like each other and you know what? I’ll break the Nike-trend and go for a pair of Reebok Classic. I really love this whole white shoe and it’s a nice mix between my Nike Air Max and Air force. This have been sold out in every place i visited, both online and in stores so I order them as soon as I could. Finally! 

 

12 Responses to “Bye Nike and hello Reebok!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *