Todays Outfit

Photo1 (37)-001

Photo1 (35)Hej rara! Såhär såg jag ut igår. Tycker vi sätter all fokus på min nya tröja här nämen skämt o sido, gick på Urban Outfitters nu när jag var i Stockholm och hittade en variant av denna “ysl”-tröja. Köpte den inte, ångrade mig starkt och bestämde mig för att gå dit dagen efter istället. Såklart slutsåld så nu tryckte jag min egen variant och är faktiskt riktigt nöjd, haha. Idag fyller min lillebror 17 år så ska på födelsedagsfika och imorgon är det midsommar? Händer verkligen på tok för lite i Umeå så vi avvaktar in i det sista beroende på vädret om man ska åka någonstans. KRAM!

Photo1 (34)

Photo1 (36)Skor – Choies, Byxor – Choies, Väska – Choies, Jacka – Issue 1.3, Iphone skal – JFR
Shoes – Choies, Trousers – Choies, Bag – Choies, Jacket – Issue 1.3, Iphone Case – JFR

24 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *