Todays Outfit

bild (4) bild (5)Skor – Zara, Jeans – Monki, Kappa – Romwe, Väska – MK
Shoes – Zara, Jeans – Monki, Coat – Romwe, Bag – MK

Hej rara! Har precis kommit hem från en sväng på stan med Jossi då jag såg ut såhär. Har knappt återhämtat mig efter Summerburst-helgen vilken blev en helt galet bra en. Typ världens största kram till alla er som kommer fram och berömmer mig också, blir så himla glad och motiverad. Får förövrigt frågan om vem som fotar mig näst intill hela tiden (allt annat än outfitbilder tar jag själv). Det är.. *trumvivlar*.. världens snällaste Erik eller Josefin när jag är i stan. Senaste två svängarna i Stockholm har bloggkollegan och streetstylefotografen Rami ställt upp. Lyckligt lottad, så duktiga och underbara. Mycket gulli-gull nu, haha. Nu ska jag dejta min pojke. Puss på er!

25 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *