Last Two Days

Hej på er! Uteblev uppdatering igår på grund att jag ville ha tid att andas och umgås med Erik, om jag ens hann det. Var nämligen på plåtning för Vecko Revyn, tvungen att vara försiktig med innehållet så får bli bilder på sminkningen och håret som Elva stod för och jag tycker blev sjukt ball. Kom hem igår kväll och klockan halv sju i morse åkte jag mot Stockholm igen och ska snart möta upp Frida för att checka in, för idag åker vi till Ibiza.

Translate/ Sorry for bad update yesterday, I had to breathe. Don’t know if I did that though. I was on a photshoot for a swedish magazine called Vecko Revyn. I can’t show you that much but here is my hair and make up by Elva. I think it look sooo cool.

I måndags kväll flög jag ner till Göteborg för ett heldagsmöte på tisdag med Rut&Circle. Det gällde alltså design-tävlingen på bloggen jag hade för er. Vi valde ut vinnare, jobbade på design och pratade tyger. Helt otroligt trevlig dag med ett riktigt bra gäng. Kommer maila vinnarna under dagen (tre stycken) som senare kommer få en personlig kontakt att arbeta och bolla idéer med.

Translate/ This monday I took a flight to Gothenburg for a the design-competition I had with you. We choosed the winner and also worked on my design. Such a good day with awesome people. This going to be so fun!

11 Responses to “Last Two Days”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *