Four shorts for you.

Buy here: 1, 2, 3, 4

Har fått hem lite shorts på slutet och tänkte tipsa er om dem. Mina absoluta favoriter är ett par “skinn”-shorts från Issue 1.3, tyvärr var produktbilden inte speciellt bra så fick hitta ett par liknande (som förövrigt inte heller var speciellt bra). Men klicka tvåan så får ni se hur dem ser ut egentligen. Perfekta basshorts allihopa som fungerar lika bra på fest som till vardags.

Translate/ Got some new shorts latley. My favorites is the “skin”-pair from Issue 1.3, I didn’t find a great product-picture so I had to take another one. But if you click on number two you will see how they really look like. Perfect party and everyday-shorts.

12 Responses to “Four shorts for you.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *