Todays Outfit

Photo: Rami Hanna

Skor – Choies, Polotröja – Kappahl (herr), Väska – Michael Kors, Solglasögon – Ray Ban
Shoes – Choies, Turtleneck – Kappahl, Bag – Michael Kors, Sunglasses – Ray Ban 

Hej på er! Vi tog denna outfitbild i all hast bara, men tänkte att det kunde vara roligt för er att se ändå (trots att jag har haft denna väska på alla bilder på senaste också, hehe). Landade i Göteborg igår kväll och stannar här över dagen. Ska som sagt på möte med Rut & Circle och kika igenom alla era bidrag och så. Har faktiskt aldrig varit i Göteborg sjukt nog så känns roligt att vara här. Ikväll kommer jag hem sent och måste slänga ihop en resväska inför Ibiza då jag åker till Stockholm tidigt som sjutton för en plåtning imorgon. Så jäkla mycket nu att jag knappt hinner andas, men tur det är roliga saker. Puss!

39 Responses to “Todays Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *