Graduation dresses

Links: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

Fått en massa förfrågningar gällande studentklänningar. Har försökt fixa ett inlägg som detta länge, men har helt ärligt inte hittat några fina vita klänningar att tipsa om. Men nu har jag suttit och letat i varje shop jag kan komma på och bjuder er på en salig blandning men med en röd råd – simpelt. När jag tog studenten gillade jag inte alls söta ballerina-klänningar så jag valde att ha en klänning som en oversizad t-shirt i modellen i ett lite tjockare material. Så försökte hitta lite liknande sådana till er utöver det söta jag inte alls haft någonting emot att bära idag. På sommaren bär jag gärna en oversizad blus som klänning så det är ett litet extra tips till den som känner för något sådant. Kommer ni ihåg min jones&jones klänning i vit spets? Fått en jäkla massa mail och kommentarer om den – Nummer fem är väldigt lik den. Nummer två är förövrigt så jädra fin att jag måste beställa hem den själv!

Translate/ Time for graduation and some of you have asked me about a post like this. So here you go! Number two is actually so nice that I have to order it myself!

8 Responses to “Graduation dresses”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *