Why waste time sleeping when I can be awake with you?

Godmorgon mina hjärtan! Tog mig faktiskt en liten sovmorgon i morse, inte till nu men till klockan tio. Får dock lite ångest när jag sover länge så det var nog sista gången, men behövde det idag. Haft en riktigt skön morgon och tagit mig en lång frukost och kikat på ett avsnitt av Carrie Diaries – det sista till och med. Nu måste jag hitta en ny riktigt tjejig serie att titta på, tips? Idag ska jag gå till banken och lite sådant och kanske, kanske göra en sak som kommer göra mig så otroligt glad (har inget med mitt bankbesök att göra). Vi hörs om det sedan i sådant fall! Stor kram

Translate/ Good morning beauties! Had a great start on this day with a good night sleep, a long breakfast and been lookin’ on the last episode of Carrie Diares. Now I need a new girlish tv-show to look at.. Any suggestions? Today I have to go to the bank and maybe, maybe do something that will make me so happy. Tell you later in that case (nothing to do with the bank). Big hug.

22 Responses to “Why waste time sleeping when I can be awake with you?”

 • carol says:

  you now I’m watching on Grey’s anatomy, TBBT, Chicago fire (hooot firemen), True Blood (good damn sexy series) or Pretty little liars (little bit too much sometimes but still so relaxing) or Hannibal (not so girlish but freakin good Mads Mik. in there) or you should try Bones too (not so girlish as well but Booth is awesome and all seasons are so funny)…hope I helped you a little haha 🙂
  xoxo

  http://franchemeetsfashion.blogspot.cz/

 • Anonymous says:

  Var har du kollat på carrie diaries?
  Svar: http://watchseries.biz/watch-the-carrie-diaries-online.html

 • emma says:

  vad jobbar du med egentligen?=)
  svar: Bloggar och allt kring det 🙂

 • Linnea says:

  Men åh, om du ska se en serie är new girl ett absolut måste! Handlar om en kvinna som flyttar in i en lägenhet med tre killar, och sen lever de sina galna liv ihop! Man blir så himla glad av varje avsnitt – rekommenderar starkt!

 • Maja says:

  Kolla upp The Lying Game, The Switch, Revenge, Pretty Little Liars och Ringer. Sjukt bra! Lite mer drama än The Carrie Diaries dock, men de är superbra 🙂

 • Caroline says:

  Har också sett klart Carrie Diares nyss. Tycker det är svårt att hitta bra tjejiga serier, men två som absolut är sevärda är Hart of Dixie och Life Unexpected. 🙂 Men vill du ha mer komedi så håller jag med om att New Girl är en helt underbar serie!

 • Josefine says:

  Tycker absolut du ska kolla serien Girls, den har du säkert hört talas om. Annars är Happy Endings okomplicerad och skön.

 • Kolla New girl! Grym serie!

 • fia says:

  några tips på tjejiga serier som sänds just nu är:
  – 2 broke girls (BÄST)
  – new girls
  – girls
  – carrie diaries
  – awkward
  – suburgatory
  – the new normal

  Sen är ju the bing bang theory och how i met your mother sjukt roliga också 🙂

 • Kajsasven says:

  Pretty Little Liars! Alla gånger om. Sett One Tree Hill, Gossip, Prison Break, allt. Men Pretty Little Liars absolut!!!

 • Sofia says:

  Så himla fin bild! 🙂

 • milla says:

  Pretty little liars måste du se!

 • Selma says:

  De bästa är nog Pretty little liars, dock lite utdraget då och då. Och New Girl är definitivt ett måste!

 • jamella says:

  Asså… synd att det blivit sånt fokus på att klä av sig. Jag och mina polare 30+ är väl kanske inte rätt målgrupp, men vi har diggat dig mest, följt dig i flera år och alltid blivit superinspirerade. Men på sistone har alla avklädda bilder, spritflaskor mellan benen “tappade shorts” och allt vad det varit börjat göra att våra besök till dig blir allt färre. Tråkigt! Du ska ju såklart fortsätta vara den underbara och vackra inspirerande människan som du är och precis som du vill! Men ville ändå påpeka att det är en del som reagerar så här och sånt vill du väl förhoppningsvis få nys om.

  Nåväl, trevlig helg bästa modeinspiratören!

  svar: Ska absolut tänka på det, i mina ögon är avklätt väldigt vackert. Har själv fastnat för dessa typer av bilder på andras tumblr och liknanade – trots att tanken inte är att det ska vara fokus på det avklädda. Och då har jag ju misslyckats. Tack för kritiken! Stor kram

 • Lisa says:

  Nu ska jag gå och titta till carries blablabla XD
  OCH jag har ett tips, har du sett Pretty little liars? Sjukt tycker jag iallafall 🙂
  Ha en bra dag du med :d

 • Martina says:

  THE LYING GAME borde du definitivt se! Älskar den serien. Being Erica är också grym men tar kanske några avsnitt innan man fastnar ;)Puss

 • Lisa says:

  Åhh himla fina bilder. Alltså pretty little liars är så underbar serie. Brukar inte gilla typiskt tjejiga serier men är helt såld på den.

 • Amanda says:

  Hart of dixie är bäst!!!

 • Mika says:

  Massa bra serier har redan nämnts så mitt tips i den här genren får bli Switched at birth! Och Teen Wolf.

  Sen vill jag också plussa dig för hur moget du tar emot kritiken från Jamella (som jag också kan hålla med).

  Kram!

 • Easy to understand,I like it!

 • Linnea says:

  Gossip Girl utan någon tvekan!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *