Today’s Outfit

Hej kära! Hoppas ni haft en bra start på dagen. Min har blivit lite stressig, men nu kan jag nog börja andas ut. Hunnit med att fixa lite på stan en sväng idag och då såg jag ut såhär i alla fall. Solen börjar skina också, så ska börja göra mig i ordning för kvällen och leta reda på lite kläder på en stund. Vi blir som sagt ett gäng på typ tio pers som ska äta god mat, dricka lite alkoholhaltigt och leka lekar och spela spel. Kommer bli så himla trevligt. Hoppas ni som är i Uppsala partar lite extra för mig! Stor puss

Skor – Choies, Kappa – Monki, Byxor – BikBok, Blus – H&M, Väska – DonDonna
Shoes – Choies, Coat – Monki, Trousers – BikBok, Blouse – H&M, Bag – DonDonna

13 Responses to “Today’s Outfit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *